Welkom
in klas 1A

Een rijke en verscheiden traditie vormt de basis voor het verhaal dat we vandaag samen verder willen schrijven. Met een eigentijds onderwijsproject bereiden we onze leerlingen stapsgewijs voor op een eigen plek in de samenleving van morgen.

3b

Hallo,
ik ben juf Freia

Ik ben al vele jaren de juf van de “bijtjesklas”.
Met veel enthousiasme en het nodige geduld heb ik al heel wat kinderen leren lezen, schrijven en rekenen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich goed voelen in de klas en op onze school. Ik hou van boeken en sluit de schooldag graag af met een voorleesmomentje.

Wat leer je in mijn klas?

 • We lezen letters, woorden, zinnen en zelfs een heel verhaal.
 • We leren de letters eerst apart schrijven, daarna leren we hoe we de letters aan elkaar vast moeten schrijven.
 • We rekenen tot 10 en daarna ook tot 20.
 • Naast lezen, schrijven en rekenen doen we ook nog heel wat andere dingen zoals turnen, knutselen, toneelspelen, leestrein, leren over de natuur en nog zo veel meer.

Neem een kijkje in de
wereld van klas 1A

Lees onze blog

 • Testimonial2
  Sinds kort hebben wij een nieuwe naam voor onze school en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Het logo is vrolijk en uniek, met heel veel leuke kleurtjes.
  Sue & Khaled
 • Testimonial3
  Wij zitten op dit moment in het 6de leerjaar. Ons laatste jaar, wat zullen we deze prachtige school missen. Hier hebben we alles geleerd. De lessen zijn hier heel leuk en als je iets moeilijk vindt, dan helpt de juf of meester. 
  Danyah, Fleur & Alesia
 • Testimonial4
  Onze school is heel leuk. De kleuters zijn heel blij met de speeltuin en er is een grote speelplaats. Er zijn leuke juffen en meesters.
  Gilles, Kas, Youssef & Jonas
Briljant Onze School Divider