Welkom
in klas 2KA

Een rijke en verscheiden traditie vormt de basis voor het verhaal dat we vandaag samen verder willen schrijven. Met een eigentijds onderwijsproject bereiden we onze leerlingen stapsgewijs voor op een eigen plek in de samenleving van morgen.

1b

Hallo,
ik ben juf Kathleen

Ik ben graag creatief bezig, ik hou van mintgroen en plantjes.
Verder hou ik van gezelschapsspelletjes, een goed boek én ik maak het graag gezellig, zowel in de klas als thuis.

Samen met mijn gezin houden we van allerlei uitstapjes. We gaan graag op reis naar Frankrijk om te gaan wandelen, oude stadjes te ontdekken én te genieten van de zee en de bergen. Ook hou ik van lopen en fiets ik, bij mooi weer, graag naar school!

Hopelijk voelt iedereen zich snel thuis in onze eendjesklas!
Laten we er samen een geweldig schooljaar van maken!

Liefs, juf Kathleen

Wat leer je in mijn klas?

Neem een kijkje in de
wereld van klas 2KA

Lees onze blog

 • Testimonial3
  Wij zitten op dit moment in het 6de leerjaar. Ons laatste jaar, wat zullen we deze prachtige school missen. Hier hebben we alles geleerd. De lessen zijn hier heel leuk en als je iets moeilijk vindt, dan helpt de juf of meester. 
  Danyah, Fleur & Alesia
 • Testimonial4
  Onze school is heel leuk. De kleuters zijn heel blij met de speeltuin en er is een grote speelplaats. Er zijn leuke juffen en meesters.
  Gilles, Kas, Youssef & Jonas
 • Testimonial2
  Sinds kort hebben wij een nieuwe naam voor onze school en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Het logo is vrolijk en uniek, met heel veel leuke kleurtjes.
  Sue & Khaled
Briljant Onze School Divider