Welkom
in klas 4B

Een rijke en verscheiden traditie vormt de basis voor het verhaal dat we vandaag samen verder willen schrijven. Met een eigentijds onderwijsproject bereiden we onze leerlingen stapsgewijs voor op een eigen plek in de samenleving van morgen.

4b

Hallo,
ik ben juf Katelijne

Naast lesgeven zijn mijn twee voornaamste bezigheden lezen en tuinieren.
Lesgeven zie ik als tuinieren. Alles groeit zoals voorbestemd maar als tuinier kan je dat fantastische proces begeleiden. De tuin leeft en houdt er een eigen agenda op na. Als tuinier kan je genieten van al die mooie ogenblikken.
Tuinieren en lesgeven doen we voor morgen, en voor daarna.

Wat leer je in mijn klas?

-Leesplezier bijbrengen is ons doel, een boekverslaafde klas is een droom.

 • De eeuwenband neemt je mee naar het verleden, met de tegenwoordige tijd blijven we in het nu, schaken leert je vooruit denken.
 • België, dat is 3 gewesten, 10 provincies.
 • Een geheel is 10 tienden, 100 honderdsten, 1000 duizendsten.
 • Proberen, genieten, falen, volharden, lachen, problemen oplossen, samenwerken, zelfredzaamheid,… brengt je naar een volgend level in het echte leven.

Hallo,
ik ben juf Marijn

Met een lach op het gezicht stel ik me graag voor als de tweede juf van het vierde leerjaar. Naast het vierde leerjaar ben ik ook nog zorgjuf op de school. Leerlingen zich goed laten voelen op school is iets waar ik belangrijk vind. Niets mooier dan een kind met een glimlach.
In mijn vrije tijd rijd ik paard, knuffel ik met mijn katten en honden, ga ik eens graag de natuur in of doe ik met plezier een terrasje met mijn vriend en/of vrienden. Genieten van elk moment is dus iets dat ik de kinderen graag wil meegeven.

Neem een kijkje in de
wereld van klas 4B

Lees onze blog

 • Testimonial3
  Wij zitten op dit moment in het 6de leerjaar. Ons laatste jaar, wat zullen we deze prachtige school missen. Hier hebben we alles geleerd. De lessen zijn hier heel leuk en als je iets moeilijk vindt, dan helpt de juf of meester. 
  Danyah, Fleur & Alesia
 • Testimonial4
  Onze school is heel leuk. De kleuters zijn heel blij met de speeltuin en er is een grote speelplaats. Er zijn leuke juffen en meesters.
  Gilles, Kas, Youssef & Jonas
 • Testimonial2
  Sinds kort hebben wij een nieuwe naam voor onze school en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Het logo is vrolijk en uniek, met heel veel leuke kleurtjes.
  Sue & Khaled
Briljant Onze School Divider