Welkom
in klas 1KA2

Een rijke en verscheiden traditie vormt de basis voor het verhaal dat we vandaag samen verder willen schrijven. Met een eigentijds onderwijsproject bereiden we onze leerlingen stapsgewijs voor op een eigen plek in de samenleving van morgen.

3kb (1)

Hallo,
ik ben juf Lyske

Ik ben juf van de ‘regenboogvisjes’. Ik vind het fijn om jonge kleuters hun fantasie te prikkelen. Ook liedjes zingen, verhalen vertellen, lachen en op ontdekking gaan met de kleuters doe ik graag. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat een kleuter zich goed voelt in de klas en op school.
Naast juf ben ik ook mama van Ellis die sinds april 2023 naar school gaat.
In mijn vrije tijd hou ik van een fijne natuurwandeling, dansen en een gezellig etentje met vrienden of familie.

Wat leer je in mijn klas?

 • Jonge kleuters gaan nog graag op ontdekking en zijn nieuwsgierig naar het onbekende en het nieuwe in de klas. Tijdens de thema’s krijgen ze de kans om met verschillende materialen te experimenteren.
 • Zelfredzaamheid staat zeker centraal tijdens het schooljaar: boekentas in en uitladen, jezelf leren aankleden, pantoffels aan/uitdoen…
 • Tijdens het schooljaar gaan we spelenderwijs op stap en leren we de kleuren, tellen, nieuwe liedjes en versjes, heel veel nieuwe woordenschat,…
  Kortom, een schooljaar vol plezier.

Hallo,
ik ben juf Ulrike

Neem een kijkje in de
wereld van klas 1KA2

Lees onze blog

 • Testimonial2
  Sinds kort hebben wij een nieuwe naam voor onze school en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Het logo is vrolijk en uniek, met heel veel leuke kleurtjes.
  Sue & Khaled
 • Testimonial4
  Onze school is heel leuk. De kleuters zijn heel blij met de speeltuin en er is een grote speelplaats. Er zijn leuke juffen en meesters.
  Gilles, Kas, Youssef & Jonas
 • Testimonial3
  Wij zitten op dit moment in het 6de leerjaar. Ons laatste jaar, wat zullen we deze prachtige school missen. Hier hebben we alles geleerd. De lessen zijn hier heel leuk en als je iets moeilijk vindt, dan helpt de juf of meester. 
  Danyah, Fleur & Alesia
Briljant Onze School Divider