Welkom
in klas 2A

Een rijke en verscheiden traditie vormt de basis voor het verhaal dat we vandaag samen verder willen schrijven. Met een eigentijds onderwijsproject bereiden we onze leerlingen stapsgewijs voor op een eigen plek in de samenleving van morgen.

2a (1)

Hallo,
ik ben juf Liesbeth

Ik ben al heel wat jaren de trotse juf van het tweede leerjaar. In mijn klas, de ‘monstertjesklas’ wordt er heel wat gelachen en plezier gemaakt maar natuurlijk ook veel geleerd! Ik vind het leuk om elk jaar weer te zien hoe de kinderen hun eigen unieke talenten ontwikkelen en hoe ze ‘groeien’, letterlijk en figuurlijk. Als kinderen groeien groei je zelf ook een beetje mee.
Ik tracht de kinderen te laten ervaren dat leren ook leuk kan zijn. Ik ben fan van ‘bewegend leren’. Ik probeer de lessen zo vaak mogelijk interactief te maken met spelletjes, groepswerk of creatieve opdrachten. Ik geloof dat leren het beste gebeurt als we actief betrokken zijn en plezier hebben.
In mijn klasje hangt een gezellige en warme sfeer. Ik tracht een veilige omgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn en zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt.

Wat leer je in mijn klas?

Optellen, aftrekken, maal en delen, in het tweede leerjaar zullen we ons niet vervelen!
Schrijven doen we ook heel graag maar… dat moet netjes en heel traag.
Hoofdletters worden hier geleerd, met een juiste schrijfhouding en een goede pengreep anders loopt alles verkeerd!
We lezen op ons eigen niveau, samen met de juf of alleen aan ons bureau.
We zijn creatief met woorden en zinnen, om de leukste verhalen te verzinnen.
In de lessen STEM en WO mogen we zelf ontdekken en experimenteren om zoveel mogelijk van elkaar te leren.
Tijdens muzo doen we allerlei gekke dingen, van dansen en shaken, tot tekenen en zingen.
Tussendoor komen we regelmatig van onze stoel, zo houden we ons hoofd koel!
Ons programma zit heel vol, met toch nog plaats voor heel wat lol!

Neem een kijkje in de
wereld van klas 2A

Lees onze blog

 • Testimonial2
  Sinds kort hebben wij een nieuwe naam voor onze school en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Het logo is vrolijk en uniek, met heel veel leuke kleurtjes.
  Sue & Khaled
 • Testimonial3
  Wij zitten op dit moment in het 6de leerjaar. Ons laatste jaar, wat zullen we deze prachtige school missen. Hier hebben we alles geleerd. De lessen zijn hier heel leuk en als je iets moeilijk vindt, dan helpt de juf of meester. 
  Danyah, Fleur & Alesia
 • Testimonial4
  Onze school is heel leuk. De kleuters zijn heel blij met de speeltuin en er is een grote speelplaats. Er zijn leuke juffen en meesters.
  Gilles, Kas, Youssef & Jonas
Briljant Onze School Divider