Welkom
in klas 4A

Een rijke en verscheiden traditie vormt de basis voor het verhaal dat we vandaag samen verder willen schrijven. Met een eigentijds onderwijsproject bereiden we onze leerlingen stapsgewijs voor op een eigen plek in de samenleving van morgen.

4a

Hallo,
ik ben juf Caroline

Juf Sanne en ik vormen al  heel wat jaren de “tandem van 4A”.
In onze klas doen we elke dag moeite om onze leerlingen te laten groeien, volgens hun eigen kunnen, in een positieve sfeer.  We proberen voldoende beweging en digitale vaardigheden te integreren in onze lessen. Leren door te bewegen … . Dat is fijn en dat zorgt voor resultaat ! 

Hallo,
ik ben juf Sanne

Ik geef al enkele jaren met veel plezier en enthousiasme les aan de leerlingen van het vierde leerjaar. Elk schooljaar opnieuw, merken we dat elk kind uniek is en eigen talenten en kwaliteiten heeft. Samen met juf Caroline proberen we die talenten nog meer te laten ontplooien in een positieve klasomgeving.

Wat leer je in mijn klas?

In ons klaslokaal zullen we samenwerken, ontdekken en plezier hebben terwijl we nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Kommagetallen, de provincies, de eeuwenband, … Voor ons hebben ze geen geheimen meer.
We proberen een omgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt. Samen zullen we werken aan verschillende vakken, zoals taal, rekenen, wereldoriëntatie en nog veel meer. We zullen ook regelmatig projecten doen en activiteiten ondernemen om ons leren te verrijken.
Een fantastisch jaar vol plezier en groei. Daar gaan we voor!

Neem een kijkje in de
wereld van klas 4A

Lees onze blog

 • Testimonial3
  Wij zitten op dit moment in het 6de leerjaar. Ons laatste jaar, wat zullen we deze prachtige school missen. Hier hebben we alles geleerd. De lessen zijn hier heel leuk en als je iets moeilijk vindt, dan helpt de juf of meester. 
  Danyah, Fleur & Alesia
 • Testimonial2
  Sinds kort hebben wij een nieuwe naam voor onze school en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Het logo is vrolijk en uniek, met heel veel leuke kleurtjes.
  Sue & Khaled
 • Testimonial4
  Onze school is heel leuk. De kleuters zijn heel blij met de speeltuin en er is een grote speelplaats. Er zijn leuke juffen en meesters.
  Gilles, Kas, Youssef & Jonas
Briljant Onze School Divider