Welkom
in klas 3KB

Een rijke en verscheiden traditie vormt de basis voor het verhaal dat we vandaag samen verder willen schrijven. Met een eigentijds onderwijsproject bereiden we onze leerlingen stapsgewijs voor op een eigen plek in de samenleving van morgen.

3kb (1)

Hallo,
ik ben juf Nancy

Met mijn jarenlange ervaring en enthousiasme probeer ik de kleuters telkens weer uit te dagen om nieuwe dingen te ontdekken! Stap voor stap en ieder op zijn eigen tempo komen ze dichter bij het eerste leerjaar! Zelfstandig zijn en experimenteren is daarvoor heel belangrijk!
In de klas praat ik wel eens een mondje Frans en staat het zich goed voelen helemaal bovenaan!
Samen met de kleuters ga ik op zoek naar hun talent dat ze in de juiste hoekjes ten volle kunnen ontplooien! Muziek vind ik heel belangrijk dus kan je mij vaak terugvinden met mijn ukelele!
Ouders en grootouders zijn steeds welkom in de klas!
Buiten de school ben ik mama van 3 volwassen kinderen en lees ik weleens graag een boek! Genieten van de kleine dingen is mijn leuze!

Wat leer je in mijn klas?

 • Bij Tommeke taal en Tientje tel kunnen de kleuters spelenderwijs aan de slag gaan met letters en cijfers!
 • muzische activiteiten(muziek,drama,taal,…) komen rijkelijk aan bod en er is veel ruimte voor eigen creativiteit!
 • De kringmomenten zijn dan ook heel belangrijk voor ons vervolgverhaal, relaxatie en het nadenken en praten over ons thema!
 • Schrijfpatronen oefenen die nodig zijn voor het eerste leerjaar.

Neem een kijkje in de
wereld van klas 3KB

Lees onze blog

 • Testimonial2
  Sinds kort hebben wij een nieuwe naam voor onze school en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Het logo is vrolijk en uniek, met heel veel leuke kleurtjes.
  Sue & Khaled
 • Testimonial4
  Onze school is heel leuk. De kleuters zijn heel blij met de speeltuin en er is een grote speelplaats. Er zijn leuke juffen en meesters.
  Gilles, Kas, Youssef & Jonas
 • Testimonial3
  Wij zitten op dit moment in het 6de leerjaar. Ons laatste jaar, wat zullen we deze prachtige school missen. Hier hebben we alles geleerd. De lessen zijn hier heel leuk en als je iets moeilijk vindt, dan helpt de juf of meester. 
  Danyah, Fleur & Alesia
Briljant Onze School Divider