Welkom
bij het zorgteam

Een rijke en verscheiden traditie vormt de basis voor het verhaal dat we vandaag samen verder willen schrijven. Met een eigentijds onderwijsproject bereiden we onze leerlingen stapsgewijs voor op een eigen plek in de samenleving van morgen.

6

Hallo,
ik ben juf An

Ik ben An, de zorgjuf van de bovenbouw. Ik heb het geluk om twee keer een DROOMjob te mogen uitoefenen. De eerste keer dat ik mijn droom mocht waarmaken waren de jaren als juf van het eerste leerjaar op ‘den onzea’.
Omwille van medische redenen moest ik denken aan plan B.
Ik had geluk dat ik op ‘de Berg’ ook weer in een fijn team terecht kwam en ik kon al snel mijn draai vinden in de nieuwe job.
Weeral een echte DROOMjob.
Waarom die zorg zo leuk is. Wel ik ‘ zorg graag voor …’ dat typeert ook helemaal wie ik ben. Ik wil de kinderen mee begeleiden in het leerproces, ook al zijn het soms kleine stapjes. Elke stap telt en is veel waard.
Ik wil ze ook begeleiden in hun persoonlijke groei , ik wil sterretjes van geluk in hun ogen laten fonkelen. Het mentale welzijn draag ik dan ook hoog in het vaandel en daar komt mijn bijkomende diploma van kindercoach goed van pas.
Ik droom dan ook elk kind de juiste dromen toe ♥️.

Hallo,
ik ben juf An

Hallo,
ik ben juf Angie

Hallo,
ik ben juf Vanessa

Ik ben juf Vanessa en maak sinds vorig schooljaar deel uit van een tof zorgteam. Ik hou van nieuwe uitdagingen, daarom …

Na 20 jaar met plezier voor de klas staan in het Buitengewoon Onderwijs was instappen in de zorgwerking een bewuste keuze. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat elk kind de kans krijgt om op eigen tempo te leren en te ontwikkelen. Ook het verhaal achter elk van onze kinderen op school houdt me bezig.
Eén van mijn taken is op schoolniveau het zorgbeleid te coördineren. Ik ben het aanspreekpunt voor elke zorgvraag van zowel leerlingen, leerkrachten, ouders, externen…
Ik vlinder als het ware door de school en vang zo de noden op.
Enkele uren kom ik ook in de klas om zorg te bieden aan de leerlingen door extra in te zetten op lezen.
Daarnaast ben ik nog beleidsmedewerker op school. Dat houdt in dat ik nauw samenwerk met de directeur. Ons werk loopt apart maar we koppelen aan elkaar terug. De directeur focust zich op het algemeen bestuur, bewaakt de pedagogische visie, bouwdossiers, het financiële en materiële beleid, brandpreventie, enz.…
Ik organiseer vooral: stages, bewakingroosters, vervangingen, werkgroepen, overleg…Samen met het hele zorgteam stippelen we het beleid uit, maar de directeur heeft de eindverantwoordelijkheid.

Buiten de school ben ik graag bij mijn gezin en mijn vrienden. Ik ben graag actief bezig: wandelen, fietsen, reizen… Ook met een etentje, terrasje kan je me blij maken.

Hallo,
ik ben juf Sarah

Ik geniet ervan om samen met de kleuters nieuwe dingen te ontdekken. Ze toveren dagelijks een lach op mijn gezicht. Na de uren ben ik graag creatief bezig en kan ik genieten van een avondwandeling. Ook ben ik zeker te vinden voor een leuk avondje uit met vrienden en familie. 

 • Testimonial4
  Onze school is heel leuk. De kleuters zijn heel blij met de speeltuin en er is een grote speelplaats. Er zijn leuke juffen en meesters.
  Gilles, Kas, Youssef & Jonas
 • Testimonial2
  Sinds kort hebben wij een nieuwe naam voor onze school en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Het logo is vrolijk en uniek, met heel veel leuke kleurtjes.
  Sue & Khaled
 • Testimonial3
  Wij zitten op dit moment in het 6de leerjaar. Ons laatste jaar, wat zullen we deze prachtige school missen. Hier hebben we alles geleerd. De lessen zijn hier heel leuk en als je iets moeilijk vindt, dan helpt de juf of meester. 
  Danyah, Fleur & Alesia
Briljant Onze School Divider