Welkom
in klas 3KA

Een rijke en verscheiden traditie vormt de basis voor het verhaal dat we vandaag samen verder willen schrijven. Met een eigentijds onderwijsproject bereiden we onze leerlingen stapsgewijs voor op een eigen plek in de samenleving van morgen.

2kb (1)

Hallo,
ik ben juf Sofie

Ik ben deeltijds de juf van de ‘kikkerklas’ op de Berg, ik sta heel graag tussen deze oudste kleuters. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, fietsen & aquagym. Omdat ik me ook wil inzetten als zorgcoördinator in onze kleuterschool, werk ik samen in deze klas met een toffe collega.

Wat leer je in mijn klas?

We zijn bijna 6… stap voor stap komen we dichter bij het eerste leerjaar, hiervoor gaan we samen op ontdekking tussen de cijfers, letters en schrijfpatronen. Af en toe werken we al eens samen met de leerlingen uit de ‘bijtjesklas’ en juf Freia. Samen dingen ontdekken in de klas, in het bos,… en hierover zelf opzoekingen doen op ons smartboard zijn manieren om al spelend veel te leren. Onze hoekenwerking wordt geïntegreerd in ons ‘takenblad’ en zo werken we dan weer aan onze zelfstandige leer- & werkhouding. Even tot rust komen, het samen stil maken en genieten van een relaxatiemoment of een verhaal uit ‘Het Roezemoezebos’ geeft ons weer de nodige concentratie om verder op verkenning te gaan. We nodigen ook graag (groot)ouders uit om samen gezelschapsspelletjes te komen spelen, een verhaal te komen voorlezen, een talent te komen tonen,… in onze ‘kikkerklas’.

Hallo,
ik ben juf Kina

Ik ben de andere deeltijdse juf van de kikkertjes. Ik ben heel blij dat ik jullie kleuter mee mag klaarstomen voor het 1ste leerjaar. Ik hou van voorlezen knutselen en muziek. Ik speel ook graag ukelele in de klas.
Zelf ben ik trotse mama van 2 dochters Lente en Linde. Ik ga graag op reis, geniet van een weekendje weg met mijn gezin en hou ook wel van een sportieve bezigheid.

Neem een kijkje in de
wereld van klas 3KA

Lees onze blog

 • Testimonial3
  Wij zitten op dit moment in het 6de leerjaar. Ons laatste jaar, wat zullen we deze prachtige school missen. Hier hebben we alles geleerd. De lessen zijn hier heel leuk en als je iets moeilijk vindt, dan helpt de juf of meester. 
  Danyah, Fleur & Alesia
 • Testimonial2
  Sinds kort hebben wij een nieuwe naam voor onze school en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Het logo is vrolijk en uniek, met heel veel leuke kleurtjes.
  Sue & Khaled
 • Testimonial4
  Onze school is heel leuk. De kleuters zijn heel blij met de speeltuin en er is een grote speelplaats. Er zijn leuke juffen en meesters.
  Gilles, Kas, Youssef & Jonas
Briljant Onze School Divider