Welkom
in klas 1KB2

Een rijke en verscheiden traditie vormt de basis voor het verhaal dat we vandaag samen verder willen schrijven. Met een eigentijds onderwijsproject bereiden we onze leerlingen stapsgewijs voor op een eigen plek in de samenleving van morgen.

1kb2 (1)

Hallo,
ik ben juf Dorien

Ik hou van kamperen, er op uittrekken met de (koers)fiets en de geur van versgemalen koffie.

Wat leer je in mijn klas?

Ik ben graag creatief bezig en vind het erg fijn om te snuffelen naar leuke spulletjes voor in de klas. Zo wil ik een gezellige en positieve sfeer creëren waarin ik samen met de kleuters op ontdekking kan gaan. 

Een gevarieerd aanbod samenstellen waarbij ik op zoek ga naar activiteiten uit de verschillende domeinen zorgt ervoor dat ik telkens terug word uitgedaagd. 

Elke kleuter krijgt hier de kans om op zijn eigen tempo te ontwikkelen en te exploreren. Ik probeer ervoor te zorgen dat ieder kind graag naar school komt en zich thuis voelt!

Neem een kijkje in de
wereld van klas 1KB2

Lees onze blog

 • Testimonial4
  Onze school is heel leuk. De kleuters zijn heel blij met de speeltuin en er is een grote speelplaats. Er zijn leuke juffen en meesters.
  Gilles, Kas, Youssef & Jonas
 • Testimonial2
  Sinds kort hebben wij een nieuwe naam voor onze school en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Het logo is vrolijk en uniek, met heel veel leuke kleurtjes.
  Sue & Khaled
 • Testimonial3
  Wij zitten op dit moment in het 6de leerjaar. Ons laatste jaar, wat zullen we deze prachtige school missen. Hier hebben we alles geleerd. De lessen zijn hier heel leuk en als je iets moeilijk vindt, dan helpt de juf of meester. 
  Danyah, Fleur & Alesia
Briljant Onze School Divider