Welkom
in klas 3B

Een rijke en verscheiden traditie vormt de basis voor het verhaal dat we vandaag samen verder willen schrijven. Met een eigentijds onderwijsproject bereiden we onze leerlingen stapsgewijs voor op een eigen plek in de samenleving van morgen.

3b

Hallo,
ik ben juf Talitha

Al enkele jaren ben ik de juf van het derde leerjaar en daar geniet ik elk jaar weer van. De leergierigheid en het enthousiasme van mijn leerlingen toveren elke dag een lach op mijn gezicht. Daarnaast ben ik ook de trotse mama van twee zoontjes. In mijn vrije tijd gaan we graag op uitstap met de kindjes en genieten we van alle leuke momenten samen. Zelf hou ik van dansen en in de klas zwieren we dus ook vaak de beentjes los.

Wat leer je in mijn klas?

In het derde leerjaar leren we heel wat nieuwe zaken. We werken met de getallen tot 1000, leren alle geheimen over het cijferen, we leren over ‘banaanwoorden’ en nog heel wat andere woordsoorten. We leren ook werken met een stamboom, hoe afval te sorteren en over veiligheid in het verkeer. Is dat dan alles? Nee, we doen nog zo veel meer! We maken leerrijke uitstappen, verfijnen ons handschrift, creëren onze eigen kunstwerken, zingen uit volle borst, en ga zo maar door. Maar bovenal, een fijne klasgroep met een gezellige sfeer, daar gaan we samen voor!

Neem een kijkje in de
wereld van klas 3B

Lees onze blog

 • Testimonial2
  Sinds kort hebben wij een nieuwe naam voor onze school en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Het logo is vrolijk en uniek, met heel veel leuke kleurtjes.
  Sue & Khaled
 • Testimonial3
  Wij zitten op dit moment in het 6de leerjaar. Ons laatste jaar, wat zullen we deze prachtige school missen. Hier hebben we alles geleerd. De lessen zijn hier heel leuk en als je iets moeilijk vindt, dan helpt de juf of meester. 
  Danyah, Fleur & Alesia
 • Testimonial4
  Onze school is heel leuk. De kleuters zijn heel blij met de speeltuin en er is een grote speelplaats. Er zijn leuke juffen en meesters.
  Gilles, Kas, Youssef & Jonas
Briljant Onze School Divider