Welkom
in klas 1KA

Een rijke en verscheiden traditie vormt de basis voor het verhaal dat we vandaag samen verder willen schrijven. Met een eigentijds onderwijsproject bereiden we onze leerlingen stapsgewijs voor op een eigen plek in de samenleving van morgen.

2b

Hallo,
ik ben juf Stephanie

Welkom in de visjesklas!
Al 10 jaar sta ik als Bergbewoner in de instapklas klaar voor de jongste kleuters die starten in onze school. Ik hou van een gezellig terrasje, een leuke citytrip en vakantie in de bergen. Mijn sportieve kriebels vind ik bij het wandelen en lopen in de natuur, afwisselend met een yogales. Ik ben de fiere mama van Pippa.

Wat leer je in mijn klas?

Jules de klaspop neemt de kleuters mee op ontdekking. We gaan op onderzoek, in de klas maar ook in de naaste omgeving van de school. In de klas vind je veel natuurlijke materialen. Buiten gaan we op ontdekking in de natuur van de tuin en het bos. 

Zelfstandigheid, zelfredzaamheid en geborgenheid brengt de kleuters op hun eigen tempo naar succeservaringen. Deze zorgen er dan weer voor dat het zelfvertrouwen en het zelfbeeld van de kleuters  positief beïnvloed worden. 

Elk kind is uniek, ieder met zijn talent! Samen maken we school. Samen uniek!

Neem een kijkje in de
wereld van klas 1KA

Lees onze blog

 • Testimonial3
  Wij zitten op dit moment in het 6de leerjaar. Ons laatste jaar, wat zullen we deze prachtige school missen. Hier hebben we alles geleerd. De lessen zijn hier heel leuk en als je iets moeilijk vindt, dan helpt de juf of meester. 
  Danyah, Fleur & Alesia
 • Testimonial2
  Sinds kort hebben wij een nieuwe naam voor onze school en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Het logo is vrolijk en uniek, met heel veel leuke kleurtjes.
  Sue & Khaled
 • Testimonial4
  Onze school is heel leuk. De kleuters zijn heel blij met de speeltuin en er is een grote speelplaats. Er zijn leuke juffen en meesters.
  Gilles, Kas, Youssef & Jonas
Briljant Onze School Divider